Oferujemy feminizowane nasiona marihuany przeznaczone do celów kolekcjonerskich. Dołącz do innych kolekcjonerów i wybierz nasiona najlepszej jakości od farmanasion.pl!

Marihuana Marinara: Do pizzy, pałeczek Mozzarella lub makaronu!

Marihuana Marinara: Do pizzy, pałeczek Mozzarella lub makaronu!

Kluczem do dobrego włoskiego dania jest wspaniały sos. Sos Marinara jest idealny do pizzy, makaronu lub paluszków mozzarelli.

Sos Marinara jest częścią włoskiej kultury od lat. A teraz, możesz zrobić swój własny, domowy sos tak jak Nona. Sos jest ważny, to właśnie on podnosi rangę całego dania. Ten przepis na Marijuana Marinara zawiera olej z konopi indyjskich i tworzy podniecający haj.

Marihuana Marinara

Z chrupiącą panierką na zewnątrz i lepkim serem w środku, jedyny sposób, aby były smaczniejsze to zanurzenie ich w domowym sosie Marijuana Marinara. via Sargento

Składniki:

  • 1/2 szklanki oliwy z oliwek z dodatkiem marihuany
  • 1 puszka pomidorów śliwkowych w całości
  • 1/2 szklanki bulionu z kurczaka (najlepiej w stylu włoskim)
  • 1/4 filiżanki świeżej bazylii luźno pakowanej
  • 2 łyżki pasty pomidorowej
  • 1 łyżka przyprawy czosnkowej lub soli czosnkowej
  • 4-6 dużych ząbków czosnku, drobno posiekanych
  • Pokrój 1 cebulę, drobno w kostkę
  • Jeden liść laurowy
  • 1 łyżka oregano
  • 1 łyżka cukru
  • Sól koszerna
  • Świeżo zmielony czarny pieprz

Instrukcje:

  1. Podgrzej rondel do średniej wysokiej i gotować cebulę i sól czosnkową, upewnij się, że nie spalić. Zmniejsz temperaturę do wrzenia.
  2. Dodaj oliwę z oliwek z dodatkiem marihuany i gotuj, aż cebula zmięknie i nabierze lekko złotego koloru.
  3. Kiedy cebula będzie już dobrze wysmażona, wrzuć drobno posiekany czosnek i gotuj jeszcze przez minutę.
  4. Dodaj pomidory z puszki, wymieszaj i gotuj na wolnym ogniu. Dodatkowo wmieszać cukier, liść laurowy i oregano.
  5. Częściowo przykryj patelnię pokrywką i gotuj na wolnym ogniu, aby smaki się połączyły. Sos nabierze głębszego koloru. Ustaw timer na 20 minut.
  6. Zdejmij pokrywkę, zamieszaj raz i dodaj świeżą bazylię. Następnie dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku i gotuj przez kolejne 5 minut.

Podawać

Możesz podawać go na świeżo lub pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed schłodzeniem. Przetrwa do tygodnia lub może być przechowywany w zamrażarce przez prawie miesiąc. Teraz możesz zanurzyć w nim pałeczki Mozerelli lub pieczywo czosnkowe. To jest pyszne jako sos do pizzy lub używane w makaronie.

"Więc tutaj jest Przepis na Marinarę, który jest przepyszny, a do tego ma terapeutyczne właściwości marihuany, abyś mógł zacząć gotować z ziołowym wpływem. Wskoczmy do środka i zróbmy trochę Marihuany Marinara!" ~Chef MJ

0 0 głosowanie Artykuł Ocena

O serwisie

Sklep internetowy Farma Nasion oferuje jedynie najlepszego gatunku nasiona marihuany. Zapraszamy na miłe zakupy,

Zespół Farma Nasion 

Kwas askorbinowy - zobacz na vitac.pl